+358 400 40 92 82

​spa.beautyque@gmail.com

gallery/logo

CARBOKSI-TERAPIA

Carboksi-terapia on luonnollinen ja turvallinen hoitomuoto. Carboksiterapiassa hiilidioksidi tunkeutuu syvälle ihoon, kiihdyttää verenkiertoa, aktivoi aineenvaihduntaa, poistaa kuona-aineita. Nämä reaktiot parantavat ihon kiinteyttä, elastisuutta sekä kosteus/öljy-tasapainoa. Carboksi-terapialla voidaan hoitaa turvallisesti kaikkia ihotyyppejä kaikkina vuodenaikoina. Hoidon aikana tunnet kuplien aiheuttaman kutituksen iholla.


Karboksiterapialla hoidettavia ongelmia:
        Silmäpussit
        Tummat silmänaluset
        Silmänympärysalueen juonteet ja rypyt
        Turvonneet silmänaluset
        Aknearvet
        Tulehdusvaiheessa oleva akne
        Ikääntyvän ihon muutokset
        Paikalliset rasvakertymät
        Palovammat

Hoidon avulla saavutetaan erittäin hyviä tuloksia arpien, hyperpigmentaation (maksaläiskät ja muu ihon epätasaisuus) ja laajentuneiden ihohuokosten hoidossa. Mikroneulaus vahvistaa auringon vaurioittamaa ihoa kuin myös couperosa ihoa. Ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi, terveempi ja nuoremman näköinen.
Mikroneulauksen avulla imeytettävät tehoseerumit mahdollistaa tehoaineiden lähes täydellisen imeytymisen kaikkiin ihon kerroksiin. Näin asiakkaamme saavat parhaan mahdollisen hoitotuloksen!

MIKRONEULAUS, MICRONEEDELING

 

KEMIALLINEN KUORINTA, MEDICAL PEELING

 

Kemiallinen kuorinta eli happohoito on tehokas kasvohoito erilaisiin iho-ongelmiin. Kemiallinen kuorinta elvyttää, uudistaa ja kosteuttaa ihoa. Tuloksena on nuoremman ja kirkkaamman näköinen iho.
Ihon ylin pintakerros kuoritaan hellävaroen luonnollisilla hapoilla. Hoidossa aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka paranemisen myötä syntyy sileä ja rypytön iho. Ihotyypistä riippuen valitaan sopiva kuorinta-aine.

Parhaan tuloksen saamiseksi kemiallinen kuorinta kannattaa ottaa 3-6 kerran sarjahoitona kolmen viikon välein.

gallery/carboksiterapia